DJ CRASH COURSE LÖRDAGEN DEN 8 NOVEMBER

Blenda DJ-kurser kör en efterlängtad endags snabbkurs för alla er som vill komma igång med skivspelandet men inte riktigt vet hur.

Denna kurs riktar sig till nybörjare med liten eller ingen erfarenhet av DJ:ande. Kursen delas upp i undervisningstid under en lördagseftermiddag och tidig kväll på restaurang Dubbel Dubbels kontor på Stigbergsliden 5 och en klubbdel med ett frivilligt uppvärmningsgig på två av dansgolven på populära nattklubben Yaki-Da på Storgatan 47 för er som vill få möjlighet att direkt testa och aktivt omsätta era nyförvärvade kunskaper.

Kursavgift: 980:-

Format: CD och USB-sticka. Medtag musik på något av dessa format.

Eftermiddag: 14.00-19.00.

Undervisning i grundläggande mixtekniker, skivspelarnas reglage och vad man ska tänka på när man lägger upp ett DJ-set.

Kväll: 22.00 – 00.00 på Yaki-Da. Eleverna får spela i Kaffebaren och Absinten.

Lärarhandledd tid vid skivspelarna. Eleverna delar under andra hälften av kvällspasset på ett uppvärmningsset på nattklubben Yaki-Das Abintbar och i kaffebaren.

Lärare är Demonika och Blenda-Lars som båda spelat skivor och kört klubbar sedan tidigt 90-tal. Tillsammans har de drivit Blenda DJ-skola i 13 år och utexaminerat över 800 nöjda elever från hela Sverige.

Obs! Detta är förmodligen enda kursen Blenda kör i höst och vi har begränsat antal platser. Inbetald kursavgift innebär platsgaranti. För den frivilliga klubbkvällsdelen krävs att man är 18 år fyllda. Kontoret ligger på Stigbergsliden 5, 5 tr upp. Vi möter upp i entrén vid start.

Anmäl dig på blenda.com eller betala in kursavgift på bankgiro 5262-0143 så skickar vi bekräftelse och mer utförlig info.